“Išgelbėkite regioną nuo tamsos – jums liko 120 min…”

BlackOut – unikalus tarptautinis projektas – tai ir orientacinės varžybos, ir  detektyvinis žaidimas, ir pabėgimo kambarys. Technologijos, video reportažai, papildyta realybė (AR), spec. įrangos paketas. Originalus siužetas nukels į klastingą slaptųjų agentų pasaulį.

Kartu su komanda tapsite slaptaisiais agentais gelbstinčiais savąjį regioną nuo teroristinio išpuolio prieš elektros infrastruktūrą. Tik jūsų komandos pastangomis elektros tiekimas gali būti išsaugotas. Adrenalinas bus nuolatinis palydovas. Kiekviena sekundė – aukso vertės.

BlackOut

Regiono elektros tinklą sukompromitavo nežinoma teroristinė grupuotė ir yra iškilusi egzistencinė grėsmė – visiškas užtemimas (BlackOut’as). To pasekmė – gyvenimas tamsoje. Elektros tiekimas jau veikia avariniu režimu. Turite 120 min. sustabdyti slaptą grupuotę ir išgelbėti regioną nuo tamsos.

Aplink pilna dvigubų agentų, kurie atlieka tą pačią misiją, tačiau kai kurie siekia Jus sustabdyti, tiek fiziškai, tiek ir įsilaužiant į Jūsų įrenginius. Būkite atsargūs ir niekuo nepasitikėkite!

Laikas tiksi – Jūs paskutinė viltis.

  • Papildyta realybė (augmented reality). Žaidimas, kuriame tikrovė ir papildyta realybė yra sujungtos į nepamirštamą ir jaudinantį nuotykį.
  • Tiksintis laikas. Įsijungus atgaliniam laikmačiui teks kuo skubiau veikti. Bus sunku suvaldyti įtampą, bus akimirkų, kai abejosite sėkme, tačiau vedini bendro tikslo, pasieksite savo.
  • Karštoji linija. Jūs būsite stebimi viso žaidimo metu. Jei pasiklysite, mes Jums padėsime.
  • Speciali įranga. Kiekvienai komandai po planšetinį kompiuterį su specialia programine įranga ir slaptojo agento rinkinį, kuriame įmantrūs prietaisai, žvalgybinės informacijos šaltiniai, bei paslėptos užuominos.

Renginio informacija

Renginio proga:

Ir prabangiam įmonės renginiui ir nedideliam komandos formavimui. Įmonės kolektyvo šventė, vasaros šventė, įmonės suvažiavimas, įmonės sąskrydis, įmonės jubiliejus ar komandos formavimas yra tinkamos progos.

Renginio vieta:

Galimi įvairūs formatai ir vietos pasirinkimai:
I. Detektyvas. Žaidimas vyksta uždaroje erdvėje (sodyba, restoranas, salė, Jūsų biuras …). Tai „pabėgimų kambario” stiliaus iššūkis jūsų komandai, jums patogioje vietoje.
II. Orientacinės varžybos. Orientacinės varžybos miestuose ir miesteliuose – Vilnius, Kaunas, sodybų teritorijos…
Jums pageidaujant orientacinės varžybos gali vykti ir Jūsų biure!

Renginio trukmė:

Pramoga subalansuota 1,5-3 val.
Lengvai ir skoningai integruojama į ilgesnio renginio programą.

Dalyvių kiekis:

2-200 dalyvių.
Įvairaus amžiaus ir sudėties kolektyvams mėgtantiems pajudėti, ir kūnu, ir smegenimis.

*Renginio kaina priklauso nuo renginio datos, dalyvių kiekio, įrangos poreikio, renginio vietos ir pageidaujamos programos sudėties. Teiraukitės